HEY !

We are Belle Assistance team
and we're glad you find us here

Whether you want to ensure your vacation, work or car, Belle Assistance is with you to do it in the best way. Once we're hired, we will be with our client both with our experience but especially throughout unpleasant situations where you will need all support. Always !
MALPRAXIS
What we do
Toate tipurile de asigurari
Asigurarea ofera protectie pentru profesiile expuse la riscuri fianciare ridicate precum cea de asistent medical unde o
greseala poate induce costuri fianciare inestimabile. Asigurările de malpraxis reprezintă o măsură de protecţie
impotriva eventualelor greşeli facute in desfăşurarea actului medical.
Mai mult >>
TRAVEL
Travel
O calatorie fara stres ..
Indiferent că pleci într-o binemeritată vacanță sau în căutarea unei afaceri, în Europa sau în orice colț al lumii, știm că o călătorie se poate transforma uneori într-un eșec, nu neapărat din cauza ta. De aceea îți vom gasi si pune la dispoziție asigurarea complexă de călătorie adaptată fiecărei nevoi pe care o ai în timpul călătoriilor tale.
 

Belle Assistance poate încheia polițe de asigurare în numele tuturor asiguratorilor prezenți pe piața româneasc
ă în acest moment
 
CATEVA LUCRURI ASIGURATE DE NOI
14 ani fără întrerupere pe piața asigurărilor oferă multe ocazii și surprize în ceea ce privește obiectele asigurate.  Banalele auto și imobiliare nici măcar nu merita amintite pe lângă membre, pet-uri și inovații. Fiecare dintre ele a fost și va fi o provocare pentru noi în a găsi polița optima și a o negocia cu asiguratorul
 

© Copyright Belle Assistance Broker 2006 - 2023

De la inceputuri ..

Înființată la sfârșitul anului 2006, Belle Assistance este o companie cu 100% capital românesc. Acesta a fost crescut de curând la valoarea de 150000 de lei, noul capital social atrăgând după sine o răspundere mai mare a brokerului de asigurări în ceea ce privește minuțiozitatea pe care trebuie sa o acorde în încheierea polițelor de asigurare tranzacționate de el.  La sfarsitul anului 2022 Belle Assistance Broker deținea în portofoliul propriu puțin peste 1150 de clienți cu o estimare a bunurilor asigurate la peste 5500 de unități.

Contactează-ne !

Pentru urgențe, accidente, sau alte întâmplări nedorite ....

0732 516 047